top of page
18046420579500111_edited.jpg

I skuldens skugga

Nominerad till Årets Bok 2023 av Fantasykammaren! 

"Det är spännande, nervkittlande och välskrivet! Karaktärerna är spot on och jag är totalt uppslukad, från början till slut!

Det blir verkligen aldrig långtråkigt eller segt en endaste gång, vilket gör att den här boken är en av mina topp 10 i år! 🤗"

/ Recension av Mia Larsson, @Bokdaling, instagram. 

I skuldens skugga

UTGIVNINGSDATUM 15 NOVEMBER 2023

Rebecca lever ett socialt studentliv i Lund, men på grund av bostadsbrist måste hon flytta med när hennes mamma och styvpappa bestämmer sig för att köpa en korsvirkesgård några mil utanför stan. Rummet visar sig till hennes förskräckelse redan ha en inneboende, ett skrikande väsen på andra sidan väggen. Rebeccas epilepsi eskalerar och föräldrarna är oroliga att hon börjat hallucinera. Hennes drömmar blir allt mer verklighetstrogna och kretsar kring en familj som hon tror kan ha bott i huset. Ett rykte i byn låter gälla att en familj plötsligt försvann från gården för hundra år sedan och aldrig kom tillbaka.

 

Rebecca börjar nysta i husets historia. En bok om trakten ger henne viktiga ledtrådar. Boken öppnas mystiskt nog när hon inte är i rummet, alltid med samma foto uppslaget. 

Hon inleder en relation med Dana, en tjej hon lärt känna på universitetet som ivrigt hjälper henne att ta reda på vad som händer i huset.

När Rebecca hittar ett skelett i golvet hamnar hennes drömmar i ny dager. Styvpappan Jonas oroas mycket av att Rebecca drabbats av sanndrömmar, en ängslan han får allt svårare att dölja.

 

När Rebecca och Dana upptäcker att en mystisk man spionerar vid gården om nätterna smyger de efter honom och gör en makaber upptäckt... 

Cookies n Dragons förlag, 15/11/23

Självklart kan du köpa ett signerat ex i min webbshop!

Specialpris när du köper direkt av mig för 198 kr inkl frakt (bok 152, frakt 46 kr frakt).

bottom of page