top of page

Recensioner "Odödlig jord"

@systrarnaboktokiga, Sveriges största bokbloggare på Instagram

Boken får 5/5 utav mig 📚📚📚📚📚

Omdöme:

"En bok som överraskade mig rejält. Har svårt att placera bokens genre, är det en spänningsroman? Fantasy med inslag av skräck och historia? Svårt att säga tycker jag. Detta är första delen i en planerad trilogi, författarens debutbok. En riktig fängslande debutbok. Man får uppleva så mycket genom hela boken. Miljöbeskrivningarna var mycket målande och bra. Karaktärerna var lätta att fastna för, mycket intressanta karaktärer. Språket flyter på mycket bra, lättsamt språk. Gillar verkligen hur man får följa med till 1700-talet och sen nutid. Även hur man valt att ha med " vanlig vardag " i handlingen. Så skickligt uppbyggt."

Goodreads

Kristina Dowling, författare

 

Boken får 5/5 utav mig 🌟🌟🌟🌟🌟

Omdöme:

”Odödlig Jord är ett nagelbitande äventyr som tar oss med över de skånska slätterna till Irlands gröna vidder. Mystik, historia, hemligheter och spänning vävs skickligt ihop och det är nästintill omöjligt att sluta läsa! Vilken debut!!"

Bokus

Agnethas boktips, bokbloggare (@agnethas_boktips, instagram)

Boken får 5/5 utav mig 🌟🌟🌟🌟🌟

Omdöme:

"Har precis avslutat den boken, som även är författarens debutroman, och vilken debut!!!!!! Var så inne i boken och satt på nålar och väntade på upplösningen - och gissa vad, boken tog slut där. Men så kan den inte sluta! Måste läsa nästa bok NU! Älskar allt med den här boken: historien, hämnden, ja allt och egentligen är jag inte så förtjust i fantasy men här har författaren lyckats fånga mig redan från första sidan. Riktigt bra!" 

Recensioner "I skuldens skugga"

18046420579500111_edited.jpg
bottom of page