top of page

Coachning, föreläsningar & workshop

Då jag arbetar som psykolog och handledare för olika yrkesgrupper till vardags är jag van vid att ge professionellt stöd när det kommer till exempelvis motivation och hur man kan arbeta med att utmana sina tankefällor.

Jag kan erbjuda coachning till dig som är författare eller en grupp med individer som på olika sätt jobbar med skapande för att ge stöd , råd och konkreta tips på hur du/ni kan överkomma tankevurpor och våga ta dig/er framåt.  

Se mer utförlig beskrivning under "coachning".

 

Jag är en van föreläsare och kommer gärna ut till företag, föreningar och grupper som är intresserade av att få inspiration vad gäller att komma igång med eller utveckla sina kreativa sidor och om motivation. Detta kan även göras med ett upplägg där gruppen får göra övningar tillsammans och träna på metoder för att komma vidare med sina - tilltänkta eller pågående - projekt, i workshop-form.

 

Det går att genomföra coachning, workshops och föreläsningar med digitala lösningar. För er som bor i Skåne kan vi även kika på möjligheten att ses fysiskt, om det finns som önskemål. 

 

Låt oss få en härlig stund tillsammans!   

Coachning

IMG_9479_edited_edited_edited_edited.png

 

900 kr för 1 timme

ord. pris 1100 kr för 1 timme

(Erbjudandet gäller individuell coachning och när du hör av dig

och bokar det första coachningstillfället före den 21/5/24.

För 2 pers: 1800 kr för 1,5 h (ca 45 min fokustid per deltagare)

För 3-4 pers: 2400 kr för 2 h (ca 30-40 min fokustid per deltagare)

STARTERBJUDANDE! 

Mejla mig för frågor och bokning: anna@opteamize.se

Du kan välja att betala med swish eller faktura

Som (blivande) författare eller någon som vill utveckla sitt skapande - oavsett projekt - är det lätt att få kritiska tankar, känna sig osäker och att tvivla på sig själv och sin förmåga. "Imposter syndrome" eller den "inre kritikern" är uttryck vi ibland hör som beskriver hur vi kan uppleva det där tvivlet och känslan av att inte våga. Att vi till och med kan tänka att vi lurar omgivningen när vi öppet säger att vi skriver och skapar.

Jag kan erbjuda coachning till dig som individ eller i en grupp för att ge dig eller er stöd , råd och konkreta tips på vägen fram och hur du kan överkomma sådana tankevurpor och våga ta dig framåt. Fördelen med att göra det i grupp är att det ofta leder till ett gemensamt lärande, där man får stöd även från sina "kollegor" i gruppen. Så samla ihop dina skrivarkompisar - eller andra kreativa varelser - och gör detta till en gemensam stund!

 

Vi inleder med ett kartläggande samtal där vi undersöker dina behov och vad just du behöver för att komma vidare i din skriv- eller skapandeprocess. Beroende på din målbild och därtill kopplade utmaningar kan vi träffas vid fler tillfällen med intervall som anpassas till just din situation. 

Då denna tjänst är en handledande kontakt som knyter an till utförandet av arbetsmoment, och inte en psykologisk behandling i klinisk bemärkelse, kommer jag inte att journalföra samtalen enligt HSL (hälso- och sjukvårdslagen).

Föreläsningar & workshops

Föreläsningarna kan vara av inspirerande karaktär, där jag berättar om min egen skrivarresa och vad som slutligen fick mig att släppa på "jante" och sätta mig på rumpan och skriva och sedan ge ut min första roman! 

 

Ibland är det bra att fylla på med teori och praktiska moment när det kommer till exempelvis skrivande, skapande och motivation. Att förstå varför hjärnan ibland spelar oss ett spratt och låser sig. Blockeringar kan vara påfrestande och utgöra hinder. Jag kan hjälpa dig att förstå vad som krävs för att bryta det!

Ibland kanske det främst är en puff framåt och uppmuntran som behövt. Innehållet anpassas till era behov! 

Kanske vill ni som en grupp öva på något särskilt och behöver mig som en coach som ger er konkreta övningar, där jag motiverar och hjälper er att komma vidare och stöttar er i kreativa projekt. Detta kan göras i en mindre grupp eller individuellt, i workshop-form.

Hör av dig för offert. 

18070889308451660.jpg
bottom of page